Barion Pixel
BETÖLTÉS

Vigyél haza – Segíthetnek–e a múlt szellemei szebb jövőt találni?

Még nem értékelt!

   Inary Monteith élete válaszúthoz érkezett. Miután egy lopott éjszakát töltött közeli barátjával, Alexszel, közli vele, hogy ez az egész szörnyű hiba volt, és ezzel összetöri a férfi szívét. Amikor beteg húga állapota hirtelen rosszabbra fordul, haza kell sietnie Londonból a skót Felföldre…

36 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Inary Monteith élete válaszúthoz érkezett. Miután egy lopott éjszakát töltött közeli barátjával, Alexszel, közli vele, hogy ez az egész szörnyű hiba volt, és ezzel összetöri a férfi szívét. Amikor beteg húga állapota hirtelen rosszabbra fordul, haza kell sietnie Londonból a skót Felföldre… és a visszatéréssel együtt szembe kell néznie a fájdalmas emlékekkel, amelyek elől oly elszántan igyekezett elmenekülni.

Hazatérve az élete még bonyolultabbá válik, mint azt képzelte volna. Húga betegsége, bátyja ellenségessége, egy önelégült ex, akit soha többé nem akar újra látni, a Londonban maradt Alex iránt érzett ellentmondásos érzelmei és a Glen Avichben megismert jóképű amerikai. Mindezek betetőzéseként rejtélyes módon elveszíti a hangját, viszont visszanyeri egy különleges gyerekkori képességét… a hatodik érzékét, amely családi örökség. És amikor egy múltbéli hang egyre csak azt hajtogatja „Vigyél haza!”, olyan titok nyomára bukkan, amelyről tudja, meg kell fejtenie ahhoz, hogy szabaddá legyen.

A Vigyél haza gyönyörű történet szerelemről, veszteségről, az igazi képességek felfedezéséről, de legfőképpen arról, hogy sohase felejts el, igazából ki vagy.

E-könyvben megvásárolható >>itt<< !

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 336
  • Fordította: Tóth Gizella
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789634067757
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Daniela Sacerdoti

Vigyél haza – Segíthetnek–e a múlt szellemei szebb jövőt találni?
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.
Ments meg – A gyereked az anyját szólítja. De nem téged.
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.
Vigyázz rám – Amikor minden elveszni látszik, a segítség a legváratlanabb helyekről jöhet
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader