Barion Pixel
BETÖLTÉS

Fizetés és szállítás

Szállítási díjaink 2022. december 1-től megváltoztak!

Általános tudnivalók:

1. Személyes átvétel  – ingyenes

A webáruházban megvásárolt és előre bankkártyával kifizetett termékeink személyesen átvehetők Budapesten, Törökbálinton, Várpalotán és Tapolcán. Ezekben az esetekben szállítási díjat nem számítunk fel, de csak a webáruházban, előre bankkártyával kifizetett megrendeléseket tudjuk itt kézbesíteni. Törökbálinton a megrendelt küldemények a következő munkanapon átvehetők, Tapolcán és Várpalotán 2-3 nap a szállítási idő.

Az átvételi helyeken a beérkezéstől számított 5 munkanapig tároljuk a megrendelt könyveket, ennél hosszabb tárolást csak külön kérésre tudunk biztosítani.

Kérjük személyes átvételhez minden esetben vigye magával a rendelési számot! Amennyiben előre bankkártyával fizette ki az áru értékét, egy személyazonosító okmányra is szükség lehet az átvételnél.

Budapesti átvételi pontjaink (csak előre fizetéssel): 

GABO Könyvesbolt, MOM Park (-1 szint, Sparral szemben), 1123 Budapest, Alkotás u. 53.;

1085 Budapest, József körút 41.;

1072 Budapest, Rákóczi út 32. (Rókus);

1081 Budapest, Rákóczi út 75. (Keleti)

Nyitvatartás hétfő-péntek 10.00-18.00, szombat 10.00-13.00.

Vidéki boltjaink címe (csak előre fizetéssel):

Talentum Nagykereskedés
Törökbálint, DEPO II.

Tel:(06-23) 232-336, (06-23) 332-104 (H-Cs 8-16, P 8-14 óra között hívható)

Talentum könyvesbolt
8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 13.

Talentum könyvesbolt
8100 Várpalota, Szent István út 17.

2. GLS Csomagponti átvétel több mint 1000 helyen! (csak előre fizetéssel)

Személyes átvételre lehetőség van még az ország 170 településén megtalálható több mint 1000 Csomagponton. (hírlapárusok, benzinkutak, üzletek)

2022. december 1-jétől az alábbi szállítási díjak érvényesek:

4999 Ft-ig 1799 Ft;

5000-9999 Ft 1499 Ft;

10000 Ft felett 1299 Ft;

Várható szállítási idő: Budapesten 1-2 munkanap, vidékre 2-3 munkanap.

A CSOMAGPONTOK, ILLETVE BOLTJAINK A RENDELT KÖNYVEKET, A MEGÉRKEZÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5 NAPTÁRI NAPIG TARTJÁK!

3. Szállítás futárszolgálattal – belföldre

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a GLS Hungary csomagszállító cég fogja kiszállítani, általában a vásárlást követő második munkanap 8-20 óra közt. Ha az általunk már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül a GLS weblapját (https://gls-group.eu/HU/hu/kontakt/elerhetoseg), ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldjük Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott napon 8 és 18 óra között való kiszállítást vállal, de a megjegyzésben kérhető, hogy az időtartamot szűkítsék.
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával vagy a futárnak készpénzzel.

2022. december 1-jétől az alábbi szállítási díjak érvényesek:

4 999 Ft-ig 1 799 Ft;

5 000 – 9 999 Ft-ig 1 499 Ft;

10 000 Ft felett 1 299 Ft;

Utánvét díja: 300 Ft.

Szállítás futárszolgálattal – külföldre

Külföldi szállításra is van lehetőség (GLS Hungary), a rendelni kívánt tételekkel, célországról és a konkrét csomagmérethez kapcsolódó szállítási díjról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál (webshop_kukac_gabo.hu), előre átutalást követően csomagja feladásra kerül. (Jelenleg az Egyesült Királyságba nem tudjuk megoldani a szállítást.)

 

4. Szállítás MPL – csomagpontra, postapontra, futárral belföldre

Jelenleg futárszolgálattal történő kiszállítás Magyarország területére kérhető. Ha futárszolgálatos házhoz szállítással szeretné megkapni rendelését, akkor csomagját a MPL csomagszállító céget is választhatja, általában a vásárlást követő harmadik munkanap 8-20 óra közt. Ha az általunk már feladott csomag kiszállításával kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, közvetlenül az MPL weblapját (Magyar Posta Zrt. – Nyomkövetés), ill. ügyfélszolgálatát keressék meg, a feladás után ők tudnak a csomag sorsáról tájékoztatást adni. Az elérhetőségüket, illetve a feladott csomagazonosító számát a csomag feladásakor elküldjük Önnek a rendeléskor megadott e-mail címre. A futárszolgálat adott napon 8 és 18 óra között való kiszállítást vállal, de a megjegyzésben kérhető, hogy az időtartamot szűkítsék.

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap. Az áru és a szállítás értéke fizethető előre bankkártyával vagy a futárnak készpénzzel.

2024. március 28-tól az alábbi szállítási díjak érvényesek:

Szállítási díj: 9999 Ft.

Fontos!

Amennyiben a csomag külsőleg sérült, a futár kérésre megvárja a felbontást és szükség esetén jegyzőkönyvet vesz fel. Reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha arról jegyzőkönyv készült a futár jelenlétében.

 

5. Fizetési módok: bankkártya

A megvásárolt áruk kifizethetők előre bankkártyával a Paylike nemzetközi pénzügyi valamint, Barion Payment Zrt. pénzügyi szolgáltató zárt, titkosítással ellátott rendszerén keresztül. Amennyiben a „Fizetés bankkártyával” opciót választja a fizetési módok közül, átirányítjuk a Paylike és Barion Payment Zrt. biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

A Talentum Kft. a Paylike-kal és Barion Payment Zrt.-vel fennálló szerződése alapján kijelenti, hogy a bankkártyás fizetésre vonatkozóan vállalja a tranzakciók titkos és biztonságos lebonyolítását. E szerződés alapján a vevő bankkártya- és bankszámlaadataihoz a rendszer működéséből következően sem a webáruház, sem más, harmadik személy nem fér hozzá. A bankkártyás szolgáltatásról további információk elérhetők a https://paylike.hu/, illetve https://www.barion.com/hu/ weboldalon.

 

Milyen bankkártyákat használhat:

A Paylike és Barion felülete 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Paylike rendszerében a VisaVisa ElectronMasterCard és a MasterCard Maestro.

 

6. Fizetési módok: készpénz

A megvásárolt áruk készpénzben kifizethetők (utánvétes fizetésként) a GLS átvételi pontokon vagy házhoz szállítás esetén a futárnak. A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk megkérni minden vásárlónkat, hogy lehetőség szerint a bankkártyás fizetési módot válassza. Utánvétes fizetésnél 2020. április 9-től kezelési díjat számítunk fel, melynek összege jelenleg 299 Ft.

Ismét felhívjuk a figyelmét, hogy az 1. pontban felsorolt személyes átvételi pontokon nincs lehetőség fizetésre!

 

7. Számlázás

A megrendelés feldolgozásával egyidejűleg Szolgáltató a megrendelés alapján e-számlát készít, amit a Billingo e-számla szolgáltató rendszerén keresztül e-mailben küld el a Vevő(k) részére. Az Ügyfél az ÁSZF elfogadásával hozzájárul, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a vásárlásáról e-számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet az ügyfél elektronikusan fogad a kiállítójától.Amennyiben a számlát nem a regisztrált felhasználó nevére, hanem másik névre (pl. cég) kéri, kérjük a Kosár menüpontban adja hozzá a számlázási címet. Kérjük, rendelése során járjon el kellő gondossággal, mivel utólag számlát más névre és címre kiállítani már nincsen lehetőségünk.

 

8. Részrendelésről információ

Cégünk a webáruházban megrendelt termékeket minden esetben egyben szállítja le. Előrendelés esetén az ügyfél és az ügyfélszolgálat előzetes egyeztetése alapján lehetőség van a megrendelés bontására, ilyenkor a szállítási költségre vonatkozóan a külön szállításokat külön megrendelésként  kezeljük.

 

Áraink az áfát tartalmazzák!

0
preloader