Barion Pixel
BETÖLTÉS

Rossz vér – Nem bízhatsz a saját emlékeidben. Másokéiban sem.

Még nem értékelt!

   Egy esős New York-i éjszakán a pszichológus James Cobb a kitörlődött emlékek hipnózis útján történő előhívásáról tart előadást. Utána egy ismeretlen lép oda hozzá, egy halálos beteg férfi, aki negyven évvel azelőtt egy párizsi hotelszobában egy meggyilkolt nő mellett ébredt, és a leghalványabb emléke sem maradt arról, hogy mi történhetett. De most muszáj megtudnia az

133 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Egy esős New York-i éjszakán a pszichológus James Cobb a kitörlődött emlékek hipnózis útján történő előhívásáról tart előadást. Utána egy ismeretlen lép oda hozzá, egy halálos beteg férfi, aki negyven évvel azelőtt egy párizsi hotelszobában egy meggyilkolt nő mellett ébredt, és a leghalványabb emléke sem maradt arról, hogy mi történhetett.

De most muszáj megtudnia az igazságot.

A kíváncsivá tett James elkezdi kibogozni egy több évtizedes rejtély összekuszálódott szálait. Ám minden érintett más és más történetet mesél, és minden egyes általa felderített ténynek van egy másik interpretációja is. Ahogy kíváncsisága lassan rögeszmévé válik, miközben saját múltjából is titkok kezdenek a felszínre bukkanni, már-már arra gyanakszik, hogy az igazságot valaki olyan mélyre ásta el, hogy örökre rejtve maradjon.

 

A Rossz vér lebilincselő történet emlékezetről, indítékokról és arról, hogy valójában milyen keveset tudunk önmagunkról.

 

Chirovici nemzetközi sikerszerző: a bemutatkozó Tükrök könyve az Egyesült Királyságban 50000 példányban kelt el, kivívta Lee Child elismerését, lelkes kritikákat kapott, és Németországban, Franciaországban, valamint Hollandiában is bestseller lett.

E-könyvben megvásárolható >>itt<< !

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 296
  • Fordította: Komló Zoltán
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789634067146
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: E. O. Chirovici

Rossz vér – Nem bízhatsz a saját emlékeidben. Másokéiban sem.
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.
Tükrök könyve – Az egyik ember igazsága a másik hazugsága
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader