BETÖLTÉS

Menekülés – A romantika rózsái

Még nem értékelt!

Emily Aulenbach harminckét éves ügyvéd, aki Manhattanben dolgozik, és ott is él ügyvéd férjével. Idealista nő, aki hajdan arról álmodozott, hogy nagyvállalatok gaztetteinek áldozatait fogja védeni, ám ehelyett azzal tölti napjait, hogy egy óriási irodában ül leválasztott íróasztalánál, és olyan embereket faggat telefonon, akik szennyezett palackozott vizet ittak - az ügyben ő a forgalmazó céget

Elfogyott

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Emily Aulenbach harminckét éves ügyvéd, aki Manhattanben dolgozik, és ott is él ügyvéd férjével. Idealista nő, aki hajdan arról álmodozott, hogy nagyvállalatok gaztetteinek áldozatait fogja védeni, ám ehelyett azzal tölti napjait, hogy egy óriási irodában ül leválasztott íróasztalánál, és olyan embereket faggat telefonon, akik szennyezett palackozott vizet ittak – az ügyben ő a forgalmazó céget képviseli.

De nemcsak a munkájával van gond, hanem a nővérével, a barátaival, még a férjével, Jamesszel is, akivel már nincs meg az a kapcsolat, ami régebben volt. Tulajdonképpen senkivel sincs kapcsolata, leszámítva három dolgot: a számítógépét, a BlackBerryjét és az óráját.

Egy hirtelen támadt elhatározásnak engedelmeskedve egy nap korábban jön el az irodából, hazamegy, bepakol egy táskába, és útnak indul. A jövőjét próbálja világosabban látni, amikor rá egyáltalán nem jellemző módon az ösztöneire hallgat, nem pedig a józan eszére, és észak felé indul, egy New Hampshire-i városka felé, amelyet hegyek koszorúja vesz körül. Ismeri ezt a helyet. Főiskolai évei alatt itt töltött egy nyarat, ami vízválasztónak bizonyult. Ha visszanézne élete kacskaringóira, ez lenne az a hely, ahol először hozott rossz döntést. Bármilyen fájdalmas legyen is a visszatérés, pontosan tudja, hogy ha rendbe szeretné hozni az életét, akkor itt kell kezdenie.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 400
  • Fordította: Gázsity Mila
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789636895396
  • Sorozatok: A romantika rózsái
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Barbara Delinsky

Köztünk marad
399 Ft
Családi viszonyok
499 Ft
Dacszövetség
499 Ft
Amíg a nővérem alszik
499 Ft
Vakmerő nyár
399 Ft

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader