Barion Pixel
BETÖLTÉS

Elfelejtett misszió – Három ember. Három különböző sors. Egy titok.

Még nem értékelt!

  Blanca Perea egyetemi tanár, negyvenes évei közepén, akit a férje néhány hónapja elhagyott szeretője kedvéért. Blanca, hogy minél messzebb kerüljön otthonról, és végiggondolhassa életét, elfogadja egy amerikai egyetem kutatói ösztöndíját és elutazik Kaliforniába. Az egyetem azzal bízza meg, hogy rendszerezze Andrés Fontana hagyatékát...>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

6 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Blanca Perea egyetemi tanár, negyvenes évei közepén, akit a férje néhány hónapja elhagyott szeretője kedvéért. Blanca, hogy minél messzebb kerüljön otthonról, és végiggondolhassa életét, elfogadja egy amerikai egyetem kutatói ösztöndíját és elutazik Kaliforniába. Az egyetem azzal bízza meg, hogy rendszerezze Andrés Fontana hagyatékát, aki harminc évvel ezelőtt a Modern Nyelvek Tanszék igazgatója volt.

 

Fontana írástudatlan bányászcsaládból származott, de a helyi úriasszony hóbortjának köszönhetően lehetősége nyílt Madridban tanulni, ahol elvégezte az egyetemet. 1935-ben egy ösztöndíjjal az Egyesült Államokba távozott, ahonnan soha nem tért haza, mert 1936-ban kitört a polgárháború.

 

Blancát lassanként megismerkedik a tanszék oktatóival, és vezetőjével. Egyik nap vásárlás közben bemutatják a hatvan körüli Daniel Carternek, aki valamikor a tanszék tanára volt, kiemelkedő hispanista, de mára visszavonult.

 

Daniel szülei akarata ellenére nem orvosnak tanult, hanem beiratkozott spanyol szakra, ahol megismerkedett Andrés Fontanával. Ő beszélte rá, hogy pályázza meg a Fullbright ösztöndíjat, melyet az 1950-es években hirdettek meg először Spanyolországba. Daniel az ötvenes évek elején érkezett Madridba és beutazta a félszigetet.

 

E három ember sorsa fonódik össze a regényben, melynek végén minden titokra fény derül.

  

Az Elfelejtett misszió María Dueñas második regénye, az első Öltések közt az idő címmel jelent meg magyarul.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 520
  • Fordította: Cserháti Éva
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636899509
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: María Dueñas

A Kapitány lányai
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 999 Ft.
Elfelejtett misszió – Három ember. Három különböző sors. Egy titok.
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader