Barion Pixel
BETÖLTÉS

Amelia – Egy élet cserepei

Még nem értékelt!

Kate Baront, a peres ügyvédet és gyermekét egyedül nevelő zaklatott édesanyát megrendíti, amikor a lánya exkluzív brooklyni magániskolájából azzal a hírrel hívják fel, hogy Ameliát – az ő intelligens, kitűnően teljesítő tizenöt éves lányát – csaláson kapták. Ám amikor Kate megérkezik a Grace Hallba, váratlanul egy ennél messze letaglózóbb hírrel kell szembesülnie: Amelia meghalt. 

21 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Kate Baront, a peres ügyvédet és gyermekét egyedül nevelő zaklatott édesanyát megrendíti, amikor a lánya exkluzív brooklyni magániskolájából azzal a hírrel hívják fel, hogy Ameliát – az ő intelligens, kitűnően teljesítő tizenöt éves lányát – csaláson kapták. Ám amikor Kate megérkezik a Grace Hallba, váratlanul egy ennél messze letaglózóbb hírrel kell szembesülnie: Amelia meghalt. Elkeseredésében levetette magát az iskolaépület tetejéről. Legalábbis ezt közli Kate-tel a Grace Hall és a rendőrség. És ő ebben a hitben él mindaddig, amíg egy névtelen üzenetet nem kap: Amelia nem ugrott le. Kate ezek után ki akarja deríteni az igazságot – nem számít, hová vezet. Amelia e-mailjeit, SMS-üzeneteit és facebookos bejegyzéseit böngészgetve rekonstruálja lánya életének darabkáit meg a benne szereplőket, és fényt derít arra, hogy mit is keresett aznap a Grace Hall tetején – és hogyan halt meg.

Az Amelia titkok és hazugságok, barátok és piszkálódások története. Arról szól, hogy mennyire ismerheti jól egy szülő a gyerekét, és hogy egy anya milyen messze hajlandó elmenni annak érdekében, hogy megőrizze a lánya emlékét, akinek az életét megmenteni nem tudta.

„Fantasztikus… Nagyon. Jól. Megcsinált. Ha a Holtodiglan tetszett, ezt is imádni fogod.”

Jodi Picoult

Kimberly McCreight írásai eddig az Antietam Review-ban, az Oxford magazinban, a Babble-ben, a New York Times Motherlode blogján, a The Timesban (London) és a New York magazin online kiadásában jelentek meg. A brooklyni Park Slope-ban él férjével és két lányával.

E-könyvben megvehető ITT 

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 492
  • Fordította: Komló Zoltán
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789636899561
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Kimberly McCreight

Jó kis házasság
Original price was: 4.690 Ft.Current price is: 499 Ft.
Amelia – Egy élet cserepei
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader