Barion Pixel
BETÖLTÉS

A 13. apostol

Még nem értékelt!

Mi lenne, ha létezne egy olyan ősi alkotás, amely alátámasztaná az evangéliumokat… vagy alapjaiban rendítené meg a kereszténységet? És kinek kéne meghalnia ahhoz, hogy titokban maradhasson?Egy középkori kolostor romjai között egy 12. századi szerzetes naplójára bukkannak…

17 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Mi lenne, ha létezne egy olyan ősi alkotás, amely alátámasztaná az evangéliumokat… vagy alapjaiban rendítené meg a kereszténységet? És kinek kéne meghalnia ahhoz, hogy titokban maradhasson?

Egy középkori kolostor romjai között egy 12. századi szerzetes naplójára bukkannak… és máris elkezdődik a gyilkosságok sora. A szóbeszéd szerint a barát írása egy Jézus korabeli tekercs – a krisztusi megnyilatkozásokat szó szerint feljegyző, mindeddig ismeretlen bizalmas alkotásának hollétére vonatkozó utalásokat rejt magában.

Két ember – az amerikai kiberzsaru, Gil Pearson és Sabbie Karaim, az egykori izraeli kommandós lány és Biblia-fordító – együttes szakértelmére van szükség ahhoz, hogy követni tudják a dokumentum útmutatásait. Az egész bolygón és kétezer év történelmén át vezető odüsszeájuk végén pedig egyrészt felbecsülhetetlen kincs, másfelől könyörtelen rettegés vár rájuk… és ez akár mindkettejük életébe is kerülhet.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 322
  • Fordította: Komló Zoltán
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636891350
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Richard Heller - Rachael Heller

A 13. apostol
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader