Barion Pixel
BETÖLTÉS

Vilmos és Kate – Királyi románc

Még nem értékelt!

A szerző jó ismerője a brit uralkodócsaládnak, több könyve jelent meg a témában – többek között magyarul is (Diana kis hercegei).

Elfogyott

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

A szerző jó ismerője a brit uralkodócsaládnak, több könyve jelent meg a témában – többek között magyarul is (Diana kis hercegei).

Ebből a könyvből Vilmos és Kate életútját ismerhetjük meg, és hosszú kapcsolatuk történetét is, amely korántsem volt zökkenőmentes. Megtudhatjuk, hogy a protokoll szigorú szabályai szerint Kate-nek az eljegyzés nyilvános bejelentéséig láthatatlannak kellett lennie a nagyközönség előtt még akkor is, amikor már bejáratos volt a királyi családhoz, hosszú hétvégeket töltött velük, és közvetlen kapcsolat alakult ki közte, Károly és Kamilla között. Tanúi lehetünk annak is, milyen körülmények között mutatta be Vilmos a nagymamának, Erzsébet királynőnek barátnőjét. Megismerhetjük Kate kissé problematikus nagybácsiját, aki mindenkinek elmesélte, hogyan teremtette le a trónörököst ibizai házában, ahová az álompár nyaralni érkezett. Christopher Andersen igyekszik reálisan bemutatni azokat a sokszor nem kis nehézségeket, amelyeket a közrendű menyasszonynak és a királyi vőlegénynek le kell küzdenie, hogy saját életét élhesse.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 364
  • Fordította: NA
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636894719
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Christopher Andersen

Fivérek és feleségek – Vilmos, Katalin, Harry és Meghan magánélete
Original price was: 4.990 Ft.Current price is: 499 Ft.
Vilmos és Kate – Királyi románc
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader