BETÖLTÉS

Vártam rád

Még nem értékelt!

Andrew, sokévi távollét után hazatér szülővárosába, hogy teljesítse szomorú kötelességét: eltemettesse özvegy édesanyját.

715 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Andrew, sokévi távollét után hazatér szülővárosába, hogy teljesítse szomorú kötelességét: eltemettesse özvegy édesanyját.

Csak pár napos ott-tartózkodást tervez, mely alatt rátörnek a régi emlékek, elsősorban gyerekkori játszópajtása, a szomszédban lakó gyönyörű kislány, Eden Close tragédiája. Az örökbe fogadott Eden sosem szerette nevelőanyját, mert az asszony nem akarta őt, ám nevelőapját imádta. Szerette Andrew-t és barátait is: eleinte csak egy játszópajtás volt számukra, később a beteljesületlen kamasz szerelem. Aztán egy forró nyári éjszakán Andrew a szomszédból áthallatszó pisztolylövésekre és szörnyű sikolyokra ébredt: Mr. Close-t valaki megölte, Edent pedig megnyomorította. Most, tizenhét év elteltével, Andrew újragondolja a borzalmas történetet, és végre felfedezi a rejtett összefüggéseket a férj, feleség és az adoptált kislány alkotta érzelmi háromszögben. Amint Eden múltjának részletei, mint a kirakós játék darabkái a helyükre kerülnek, Andrew is felismeri és elfogadja végre önmaga elől is titkolt érzéseit.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 320
  • Fordította: NA
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789639421509
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Anita Shreve

Hol és mikor
799 Ft
Vártam rád
799 Ft
Egyszerű történet
399 Ft

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader