Barion Pixel
BETÖLTÉS

Kinek szurkoljunk?

Még nem értékelt!

Voltaire írta egykoron, hogy az igazi könyv az, amit olvasója maga egészíthet ki. Ezek az írások, írói bravúrként saját örömeikkel, fájdalmaikkal szembesítik olvasójukat, magukra ismernek a történetben, és ismerősök a szereplők is, miért is ne egészíthetnénk ki, akár meg is írhatnánk mindazt az író helyett, ha... nam bizonytalanítaná el őket a versenytárs író lenyűgöző írástudása.

7 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Részletek a könyv utószavából:

 

Albert Schweitzernek igaza van, amikor azt írja:

„A fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a szellem és a lélek állapota. Az akarat és a képzelőerő. az érzelem intenzitása, a jókedv és a kalandvágy győzelme a lustaságon. Csak az öregedik meg, aki lemond a reményeiről.”

Nemes László, túl a kilencvenen fiatal, mert vannak reményei, van önbizalma, van hite, el tud ámulni a csillagok örökkévalóságán, a dolgok szépségén.

 

Voltaire írta egykoron, hogy az igazi könyv az, amit olvasója maga egészíthet ki. Ezek az írások, írói bravúrként saját örömeikkel, fájdalmaikkal szembesítik olvasójukat, magukra ismernek a történetben, és ismerősök a szereplők is, miért is ne egészíthetnénk ki, akár meg is írhatnánk mindazt az író helyett, ha… nam bizonytalanítaná el őket a versenytárs író lenyűgöző írástudása.

Bár önálló alkotás mindegyik írása, de összefogja, rokonítja az író életszemlélete, nyelvének sodrása, a minőség páratlan gazdagsága.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: NA
  • Fordította: NA
  • Kötés: NA
  • ISBN: 9789636897000
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Nemes László

Az évszázad tanúja
Original price was: 2.590 Ft.Current price is: 499 Ft.
Bolyongás
Original price was: 2.490 Ft.Current price is: 499 Ft.
Kinek szurkoljunk?
Original price was: 1.990 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader