BETÖLTÉS

I. (Angliai ) Erzsébet

Még nem értékelt!

Anglia egyik legnagyobb uralkodójának tanulóévei egyúttal izgalmas kalandtörténet is, hiszen Erzsébet megtapasztalhatta a szerencse minden forgandóságát, és a körülmények legszélsőségesebb változatait: volt királyi hercegnő, Anglia örökösnője, és az örökségből kizárt fattyú; a trón kijelölt örököse és felségáruló, akit csaknem kivégeztek; elhalmozták birtokokkal és palotákkal, majd a Tower foglya lett.

123 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Ez a lebilincselő könyv, mely elsősorban Erzsébet gyermekkorát és ifjúságát tárja fel 1533-as születésétől egészen 1558-as trónra lépéséig, bemutatja, hogy tapasztalatai, a veszély és a kalandok miként formálták rendkívüli jellemét, és alakították ki nézeteit és hitét.

David Starkey egy sereg rendkívüli egyéniséget rajzol meg, egy sor vad tervet és tragikus összeesküvést tár fel előttünk, és eredeti dokumentumok alapján mutatja be, hogy milyen fontos szerepe volt a szertartásoknak az udvari életben. Bámulatosan világos és tiszta képet kapunk a kor vallástörténeti és kormányzati rendszereiről. A sok színes képpel illusztrált könyvből nem csak egy rendkívüli személyiség életrajzát kapjuk, hanem bepillanthatunk a kor udvari életébe is.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: NA
  • Fordította: NA
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789639237841
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: David Starkey

I. (Angliai ) Erzsébet
999 Ft

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader