Barion Pixel
BETÖLTÉS

Ennyit erről

Még nem értékelt!

Shep Knacker már régóta kuporgat a „Másvilágra": az akciós árfekvésű harmadik világba való idilli elvonulásra, ahol a dugipénze egy örökkévalóságig kitart.

Elfogyott

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Shep Knacker már régóta kuporgat a „Másvilágra”: az akciós árfekvésű harmadik világba való idilli elvonulásra, ahol a dugipénze egy örökkévalóságig kitart.

Ahol a Brooklyn és Queens közötti autópálya dugóit majd felváltja a „beszélgetés, a gondolkodás, a látás és a létezés” – na meg az elegendő alvás. Amikor váratlanul egymillió dollárért sikerül eladnia lakásjavításokkal foglalkozó cégét, álma végre karnyújtásnyi közelségbe látszik kerülni. Glynis viszont, aki már huszonhat éve a felesége, végeláthatatlan kifogásokat eszel ki arra vonatkozóan, hogy éppen miért nem alkalmas az idő az utazásra. Belefáradván az általa alapított cégnél végzett rabszolgamunkába, Shep bejelenti, hogy ő bizony – vele vagy nélküle – nekivág, és egy tanzániai szigetre költözik. Az épp egy orvosi vizsgálatról érkező Glynisnek is vannak hírei: Shep nem mehet sehová, neki ugyanis feltétlenül szüksége van a férfi egészségbiztosítására. Egykettőre kiderül azonban, hogy a biztosításuk csak részben fedezi az asszony kezelésének horribilis költségeit, és Shep Másvilágra tartogatott pénzmagja hamarosan fogyatkozni kezd. Az amerikai egészségügyi rendszer emberéletekben mérhető költséges voltát feltáró, három mellékszállal gazdagított Ennyit erről nyomon követi egy házasság fenekestül való felfordulását, melynek során a halálos betegség váratlan lehetőségnek bizonyul a gyengédségre és az újra fellángoló intimitásra. A gyászos témára fittyet hányva Shriver lapozásra késztető energiával és száraz humorral ír, miközben azt a kérdést is feszegeti: mennyit ér egy emberélet?

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 444
  • Fordította: NA
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636894702
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Lionel Shriver

A Mandible család 2029–2047
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 999 Ft.
Nagytestvér
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 499 Ft.
Beszélnünk kell Kevinről
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 999 Ft.
Születésnap után
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 499 Ft.
Ennyit erről
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 999 Ft.
Beszélnünk kell Kevinről
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 1.499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader