BETÖLTÉS

Éjszakai mozi – Miután szembenézünk legelemibb félelmeinkkel, mi vár ránk a túloldalon?

Még nem értékelt!

Stanislas Cordova, a kultikus horrorfilm-rendező 1977 óta nem lépett nyilvánosság elé. Egy nyirkos októberi éjszakán Ashley Cordovát holtan találják egy elhagyatott manhattani raktárépületben. Minden jel arra utal, hogy a fiatal és gyönyörű lány öngyilkossága egy súlyosan elátkozott család legutóbbi tragédiája.Az újságíró McGrath szerint azonban egyáltalán nem véletlen, hogy újabb haláleset köthető a legendás rendezőhöz.

1210 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Miután szembenézünk legelemibb félelmeinkkel, mi vár ránk a túloldalon?

 

A halálfélelem ugyanúgy alapvető része az életünknek, mint a szeretet. Elidegeníthetetlen a létezésünktől, és általa megmutatkozik valódi személyiségünk. Inkább teszünk egy lépést hátra, és becsukjuk a szemünket? Vagy elég erősnek érezzük magunkat ahhoz, hogy elsétáljunk a szakadék széléig, és lenézzünk?

Stanislas Cordova, 1977. december

 

Stanislas Cordova, a kultikus horrorfilm-rendező 1977 óta nem lépett nyilvánosság elé.

Rajongói számára rejtély.

Scott McGrath szemében ellenség.

Ashley számára apa volt.

 

Egy nyirkos októberi éjszakán Ashley Cordovát holtan találják egy elhagyatott manhattani raktárépületben. Minden jel arra utal, hogy a fiatal és gyönyörű lány öngyilkossága egy súlyosan elátkozott család legutóbbi tragédiája.

Az újságíró McGrath szerint azonban egyáltalán nem véletlen, hogy újabb haláleset köthető a legendás rendezőhöz. Bosszúvágya és kíváncsisága miatt hajszolni kezdi az igazságot, és delejező világban találja magát, ahol szinte mindenki félelemben él. Amikor McGrath legutóbb közel került Cordova leleplezéséhez, ráment a házassága és a karrierje. Ezúttal a valóság elvesztése a tét.

 

Marisha Pessl az észak-karolinai Asheville-ben nőtt fel, jelenleg New Yorkban él. Első regénye, a Special Topics in Calamity Physics bestseller volt, harminc országban kiadták, és a The New York Times beválogatta az év tíz legjobb könyve közé. Az Éjszakai mozi a második regénye.

Az Éjszakai mozi könyv weboldalán még több érdekességet talál a könyvről!

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 592
  • Fordította: Roboz Gábor
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636899073
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader