BETÖLTÉS

Balla Adrienn 1. – Az alibi

Még nem értékelt!

NEM HAGYHATOD, HOGY A HAZUGSÁG GYŐZZÖN   A cseppet sem átlagos természetű Adrienn, a Bébé tizenegyedikes diákja egy nap borítékot talál a küszöbön. A benne lapuló pendrive Adrienn osztálytársa, Balázs eltűnésének nyomozati anyagát tartalmazza...E-könyvben megvásárolható itt!

2 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

NEM HAGYHATOD, HOGY A HAZUGSÁG GYŐZZÖN

 

A cseppet sem átlagos természetű Adrienn, a Bébé tizenegyedikes diákja egy nap borítékot talál a küszöbön. A benne lapuló pendrive Adrienn osztálytársa, Balázs eltűnésének nyomozati anyagát tartalmazza, vagyis annak egy részét.

A helyes, de szemétkedésre hajlamos Balázs pár hónappal korábban lelépett otthonról, mindenki szerint azért, hogy megszabaduljon utált szüleitől.

Adrienn az újonnan felfedezett tények nyomába ered, miközben egyéb gondja is akad. Egyik este a parkban rajtakapja romantikus értelemben foglalt osztálytársát, Katát, a suli fenegyerekével, Janóval.

Másnap egy lány az évfolyamról megvádolja Janót, hogy leütötte és kirabolta, Adrienn viszont tudja, hogy ez képtelenség. Ki kell derítenie az igazságot, bár ellenségeinek száma egyre szaporodik.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 456
  • Fordította: NA
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789635398935
  • Sorozatok: Balla Adrienn
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Szabó Tünde

KATA – Álommeló
499 Ft

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader