Barion Pixel
BETÖLTÉS

A vadember – Álomférfi 2.

Még nem értékelt!

Miközben Tessa O'Hara cukrászda kirakatának kosarait tölti fel, megszólal az ajtó feletti csengő, és Tessa álmai férfiját pillantja meg. Fél perc sem kell, hogy a férfi meghívja egy sörre...

4 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Miközben Tessa O’Hara cukrászda kirakatának kosarait tölti fel, megszólal az ajtó feletti csengő, és Tessa álmai férfiját pillantja meg. Fél perc sem kell, hogy a férfi meghívja egy sörre. Újabb fél perccel később Tessa elfogadja a meghívást. De négy szerelmes hónap múlva Tessa rájön, hogy a férfi fedett DEA-ügynök, aki azt akarja kideríteni, Tessa benne van-e volt férje drogügyiben.

Nyilvánvaló, hogy Tessa ezek után úgy dönt, köztük vége mindennek.

De Brock Lucas, a DEA-ügynök nem így gondolja. A küldetéstudattól fűtött férfi valóban elkötelezettje a hivatásának, és éveket töltött Denver alvilágában, a társadalom alja közt. A lánnyal töltött négy hónapot azonban igazán élvezte, hiszen Tess legalább olyan édes volt, mint a süteményei. De a nyomozás közben Brock Tess szörnyű titkáról is tudomást szerez, és szilárdan eltökéli, ő lesz az a férfi, aki meggyógyítja a lányt, és egyben vissza is hozza énjének vad, szövevényes világából.

Ahogy a vad és az édes keveredik, kihívások egész sora vár rájuk, családi tragédiák és halálos betegség. Nem beszélve Tess drogbáró ex-férjéről és Brock volt feleségéről, aki minden eszközt bevet, hogy szétválassza a párt.

De Brock Lucasnak is megvan a maga vad oldala, de a múltban, a bosszú ösvényén járva egyszer már szabadon engedte magában ezt a vadságot, nem is sejtve, hogy olyan hibát követ el, amelyért évek múlva az ő édes Tessének kell fizetnie.

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 520
  • Fordította: Tóth Gizella
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789634060031
  • Sorozatok: Álomférfi sorozat
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Kristen Ashley

A nyomozó – Álomférfi 3.
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 499 Ft.
A titokzatos Ő – Álomférfi 1.
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 499 Ft.
A vadember – Álomférfi 2.
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader