BETÖLTÉS

A Medici–titok

Még nem értékelt!

A firenzei Medici-kápolna altemplomában a paleopatológus Edie Granger és nagybátyja, Carlin Mackenzie a reneszánsz Itália egyik legnagyobb hatalmú családjának mumifikálódott maradványait vizsgálja.Edie-ben és Mackenzie-ben is súlyos kételyek merültek fel az ötszáz éves holttestek közül legalább kettőnek a valódi személyazonosságát illetően.

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

„Misztikus krimi, amely olvasóját egyetlen pillanatra sem engedi megpihenni.”

The Australian Literature Review

 

 

 A firenzei Medici-kápolna altemplomában a paleopatológus Edie Granger és nagybátyja, Carlin Mackenzie a reneszánsz Itália egyik legnagyobb hatalmú családjának mumifikálódott maradványait vizsgálja.

Ami a külső megjelenést illeti, a balzsamozók kitűnő munkát végeztek. A pergamenszerű bőr alatt azonban a belső szervek eredeti méretük töredékére zsugorodtak, ami megnehezíti a használható DNS-minta vételét. Edie-ben és Mackenzie-ben is súlyos kételyek merültek fel az ötszáz éves holttestek közül legalább kettőnek a valódi személyazonosságát illetően.

A Cosimo de’ Medici gerincének támaszkodó idegen tárgy jelenlétére pedig senki sem tud magyarázatot adni.

Carlin Mackenzie-nek ez élete legizgalmasabb és legveszélyesebb felfedezése. Edie számára viszont egy megszállott, életveszélyes hajsza kezdete.

 

A rengeteg drámai csavar és fordulat mellett, amely a Napéjegyenlőséget is nemzetközi sikerré tette, A Medici-titok egybesző múltat és jelent, rejtélyes nyomokat és folytonos fenyegetést…

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 336
  • Fordította: Komló Zoltán
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636894047
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Michael White

A Medici–titok
999 Ft
Napéjegyenlőség
999 Ft

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader