Barion Pixel
BETÖLTÉS

A legősibb titkos társaság – A szabadkőművesek világtörténete

Még nem értékelt!

A szabadkőművességet sok mindennel megvádolták már. Egyesek szerint titkos sátáni szertartásokat űznek, mások szerint összeesküvést szőttek a világuralom megszerzésére.A rend tagjai azonban azt állítják, csupán a testvériség, a szolgálat és a jótékonyság kötelékei tartják össze őket.

Elfogyott

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

A szabadkőművességet sok mindennel megvádolták már. Egyesek szerint titkos sátáni szertartásokat űznek, mások szerint összeesküvést szőttek a világuralom megszerzésére. A rend tagjai – köztük Isaac Newton, John Wayne, Bill Gates, az Egyesül Államok sok népszerű művésze és 25 amerikai elnök – azonban azt állítják, csupán a testvériség, a szolgálat és a jótékonyság kötelékei tartják össze őket. A szabadkőművesség a legnagyobb és legrégebbi testvériség, napjaink sok sikerkönyvében  (például A Da Vinci-kódban) játszik szerepet – ennek ellenére még ma is teljesen félreismerik.

Könyvében H. Paul Jeffers bemutatja a kőművesség történetét, és rávilágít a meglepő, gyakran ellentmondásos tényekre, melyek ezen ősi, titkos társaságot jellemzik. A szerző időutazása a középkori Európából indul, az alig ismert kezdetektől, majd bemutatja a szervezet felemelkedését az USA-ban, ahol Benjamin Franklin alapította az első páholyt. Ma a világon 4-5 millió szabadkőműves él, akik esküt tettek, hogy életük vezérelvei az erkölcsiség, a jótékonyság és a lojalitás lesznek – lojalitás kőművestársaikkal és a renddel szemben.

A könyv, amely a szabadkőművesség körüli mítoszokat és tényeket vizsgálja, végre fellebbenti a fátylat a titkokról…

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 266
  • Fordította: Jutai Péter
  • Kötés: Kötött
  • ISBN: 9789636893408
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: H. Paul Jeffers

A legősibb titkos társaság – A szabadkőművesek világtörténete
Original price was: 3.490 Ft.Current price is: 999 Ft.
Az amerikai szabadkőművesek – A titkos társaság
Original price was: 2.990 Ft.Current price is: 999 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader