BETÖLTÉS

A korona – A Párválasztó 5.

Még nem értékelt!

Eadlyn Illéa első olyan hercegnője, akinek Párválasztót rendeznek, ám egyáltalán nem hiszi, hogy harmincöt kérője közül bármelyikbe is beleszerethet.A versengés első heteiben kizárólag a napokat számolja, hogy mikor küldheti végre haza az összes fiatalembert. A palotában történő események következtében azonban egyre inkább a figyelem középpontjába kerül.>>E-könyvben megvásárolható itt!<<  A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Elfogyott

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Eadlyn Illéa első olyan hercegnője, akinek Párválasztót rendeznek, ám egyáltalán nem hiszi, hogy harmincöt kérője közül bármelyikbe is beleszerethet.

A versengés első heteiben kizárólag a napokat számolja, hogy mikor küldheti végre haza az összes fiatalembert. A palotában történő események következtében azonban egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, és eközben arra is ráeszmél, hogy talán mégsem tenné boldoggá, ha magányos maradna.

Eadlyn még mindig nem igazán tudja elhinni, hogy rá is olyan tündérmesébe illő élet várhat, mint a szüleire húsz évvel korábban. Az embert azonban a szíve időnként nagyon is meglepi… Ezért a lánynak hamarosan olyan döntést kell hoznia, amely minden korábbinál lehetetlenebbnek és fontosabbnak bizonyul.

 

Kiera Cass a New York Times listavezető bestsellerírója, a Párválasztó-sorozat szerzője. A Radford University diákja volt, jelenleg családjával a virginiai Christiansburgben él. Könyveiről, videóiról és sütiszeretetéről az olvasók a www.kieracass.com oldalon tudhatnak meg többet.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 304
  • Fordította: Gázsity Mila
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789634063025
  • Sorozatok: A párválasztó
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Kiera Cass

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader