Barion Pixel
BETÖLTÉS

A kígyó

Még nem értékelt!

A Neville–Clarke újságírópáros könyve széles körű kutatómunkán alapuló, exkluzív történetet kínál a hírhedt sorozatgyilkosról, Charles Sobhrajról.

20 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

A vietnámi anya és indiai apa gyermekeként született, Franciaországban nevelkedett Charles Sobhraj sehol sem jutott állampolgársághoz, így országról országra, kontinensről kontinensre vándorolva sodródott, miközben rendkívüli intelligenciájának és szexuális vonzerejének köszönhetően egyre több embert vont irányítása alá. Az ördögien karizmatikus férfi útleveleket hamisított, drogokat és drágaköveket csempészett Ázsia-szerte, többször is rács mögé került, de újra meg újra sikerült megszöknie. Ahogy egyre jobban elmerült a bűnözés világában, áldozatokat is hagyott maga után: nyugati turistákat ölt meg a hetvenes évek Ázsiájának „hippiösvényén”, az utána induló nemzetközi embervadászat során pedig az Interpol körözési listájának élére is felkerült.

A kígyó széles körű kutatómunkán alapuló, exkluzív történetet kínál, amelyhez a Neville–Clarke újságírópáros felhasznált vallomásokat különböző nyomozóktól, az áldozatok családtagjaitól és magától Sobhrajtól is. Az igaz történet alapján 2021-ben azonos című minisorozat készült, amely hamarosan a Netflixen is látható.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: NA
  • Fordította: NA
  • Kötés: NA
  • ISBN: 9789635661220
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Richard Neville–Julie Clarke

A kígyó
Original price was: 3.990 Ft.Current price is: 499 Ft.

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

0
preloader