BETÖLTÉS

A jóslat

Még nem értékelt!

Michel de Nostredame francia gyógyszerészt, közismert nevén Nostradamust valóságos kultusz övezi a tizenhatodik század óta.

578 készleten

Hozzáadás a könyvespolchoz

Áttekintés

Michel de Nostredame francia gyógyszerészt, közismert nevén Nostradamust valóságos kultusz övezi a tizenhatodik század óta.

Hívei szerint történelemformáló eseményeket jövendölt meg – a londoni nagy tűzvészt, Napóleon és Hitler fölemelkedését és bukását, a Hirosimára mért atomcsapást. Noha sok mindent megtudtunk Nostradamusról az évszázadok során, jóslatainak legfontosabb gyűjteménye nem került elő… mostanáig. Jonathon Payne-t és David Jonest, a Különleges Erők egykori kommandósait, akik éppen egy jótékonysági estélyen vesznek részt a pittsburghi Tanulás Katedrálisában, felkeresi egy fiatal nő, aki régi nyelveken kódolt, érthetetlen üzenetet kapott. Találkozásukat megzavarja egy bérgyilkos, akit azért küldtek, hogy öljön meg mindenkit, aki tud a dokumentumról. Hajtóvadászat indul Payne és Jones után, akik kénytelenek visszavágni. Két földrészt és több száz évet átfogó kalandban kell megkeresniük a titkos szöveget, amely akár meg is változtathatja elképzeléseinket a jövőről.

KÖNYV RÉSZLETEI
  • Oldalszám: 574
  • Fordította: NA
  • Kötés: Fűzött
  • ISBN: 9789636894924
  • Sorozatok: NA
Vásárlói értékelések

A vásárlói értékelések átlaga

Még nem értékelt!

Csak bejelentkezett és a terméket korábban megvásárló felhasználók írhatnak véleményt.

Még nincsenek értékelések.

könyvek tőle: Chris Kuzneski

A titkos korona
499 Ft
A jóslat
999 Ft

A KÖNYV MEGOSZTÁSA

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

0
preloader